Tisdags mini shopping..

Ja ja jobbade i tisdags slutade halv 4. Åkte sen halv 5 till t-centralen för att lämna en hampis. Gick runt med syster ett tag. Fick med mej detta hem! :)





Var inne på bodystore, hah en affär som är omöjlig att gå in i utan att handla..
Blev iaf ett litet bodybutter som luktade cocos och en body lotion som luktar vattenmelon och något mer :)



Köpte också en foundation :)


Tisdag.

Köpte lite krims och krams. Visar er imorgon, för jag orkar inte lägga över bilder just nu.
Godnatt <3


Måndag..

Usch vilken tråkig måndag.. Äsch den e snart över.
Dom flesta människor tycker att våran familj har många djur..
Då kan jag glatt meddela att nu har en liten pippi flyttat hit. Mammas fågel då :)
Det är en Nymf Kakadua, som hon döpt till Harry ;)



bild: google

Lördag

Kom hem runt halv 1, typ dog var as trött så somnade ett tag, men sen så var ja tvungen å gå upp för ja å Jannica skulle gå på bio klockan 8 :)
Vi skulle se Hunger games. Den var fett bra faktiskt!
Haha lite stelt dock för när vi gick in i biosalongen så var de typ tomt så vi tänkte att vi kunde sitta någon annanstans iställt för platserna vi bokat.. men vi fick flytta oss typ 3 gånger för vi hade tagit olika personers platser hela tiden haha xD


Fredag/Midsommar!

Midsommar spenderades med Amandapanda, haha mestadelen på donken :) Typ helt jävla dött ute förutom en random snubbe som ville "lära känna oss" oh mah gahd säger ja bara det var stelt. Men vi hade trevligt ändå :)
Kvällen avslutades hos mitt ♥


First day at work.

Ja som sagt så sommarjobbar jag på dagis ! :) Det var rätt kul faktiskt, inte så jobbigt som ja förväntade mig :) När barnen skulle ha sov paus, fick ja ta lite rast så jag låg i en Massagestol i 30 minuter, haha fett chill! och det var fett skönt :O haha älskar mina raster :') Perfa för min rygg som jag måste knäcka hela tiden.
Beställde en tröja från Junkyard också, älskar att få paket haha, men hoppas den kommer snart, beställde i storlek L för ville att den skulle vara stor å mysig lixom :) har visat den i bloggen förr men ni får vänta och se.


Den såg ungefär ut såhär, den hade en funktion som lixom "formade" sig efter ens egen kroppstyp när man la sig i den :D

Remind


Note:
Ska visa dom ursnygga shortsen som fina Joanna gjorde till mig imorgon!

Fredag/lördag

Åkte till Enköping och hälsade på Mandiz! Träffade sen Issa och Anna så drog vi till donken :)
Efter så träffade vi Amandas pojkvän och Tim, senare hade ja värsta diskutionen med Tim som ALDRIG tog slut, han ville inte inse att han hade fel helt enkelt '-.-
Vi hade massa trevlans iaf ! ^^ Orkar inte skriva så detaljerat :)
Haha kan ju säga att Amanda försökte döda mig när hon cyklade som en gaaaaaaaaalning!


Snodde bilden från Amanda ;) haha sådär lagom fina! right?



himmlen var jääätte fin! skulle ju sett finare ut om man inte tog kort med telefoonen

Ben & Jerry



Ska blogga om dom senaste dagarna, det kan ju bli lite såhär många inlägg på en gång när ja inte bloggat på länge men careface ;)
Köpte iaf den här "nya" ben & jerry Oh My! apple pie och vad har jag att säga om den? den var inte god...

Jag saknar dig!

Vaknade typ as tidigt igår, blev försenad till förvaltningshuset där ja skulle hämta nya papper till mitt nya sommarjobb.. Sen blev de jätte stressigt eftersom ja skulle vara vid Arlanda klockan 13:00 för att säga hejdå till mitt ♥
Men iaf så åkte jag klockan tolv så lite sen blev jag men tänkte typ att ja kommer vara framme vid 13:15 men NEJ för det tog år och dar att komma fram. Först tunnelbanan,byta till buss,sen till en annan buss,sen pendel,å sen upptåget '-.- SL är inte bäst på vägbeskrivningar... När ja väl kom fram HALV TRE, så kunde vi bara träffas en halvtimme :( Men det var så värt att jag kom dit, även fast de tog sån tid å komma fram!
Det var lite sorgligt när han var tvungen att åka :/
men vi ses antagligen om en vecka :D
Vägen hem gick sååå mycket fortare tog typ bara en timme :S skulle tagit den vägen från början...

Kom hem sen somnade jag :)


Skolavslutning

skriver om torsdagen i ett inlägg efter..

Ja i onsdags var de ju skolavslutning, ÄNTLIGEN säger jag bara ! börjar bli lite nervig över gymnasiumet dock.. Men de lär ju bli kul, får ju hålla på med sånt som ja vill så!
Haha skolavslutningen började iaf 09:45 måste ju säga det att jag kom en halvtimme sent till min egna avslutning, bra skills där Sandra x)
Vi fick diplom och en speciell "utmärkning" Jag fick klassens hemlängtan haha bara för att ja ville gå i Västerleden :) Sen fick vi rosor å sånna saker :)
Eftersom ja inte hade en klänning fick de bli shorts å en topp istället




Morr

Min klänning var sen...
Jag letade klänning hela dagen...
Jag hittade icke en klänning...
Sandra fick ingen klänning på skolavslutningen...
Och så var de med det!
Arg
Godnatt


Ibland hatar jag killar som spelar fotboll...!

Åh blev så arg! Skulle ju som sagt åka till coop, gick ner till tuben men ja bor ju vid en fotbolls plan.. gick förbi och dom som spelade råka skjuta över bollen så dom bad mig kasta tillbaka den pinsamt nog för jag kom inte över stängslet första gången x) aja gick några meter till den "andra planen" då råka de laget också kasta över bollen som JAG måste hämta. Hade väl inget emot det så men när jag ska hem igen så går jag förbi samma spelare och då skjuter dom bollen över stängslet med FLIT PÅ MIG!! inte vid mig PÅ MIG! GAH '-.- så måste ja hämta bollen igen såklart '-.- morr..



Gammal bild





<3

Imorgon flyttar två fluffisar :) så då är de bara 2 små bebisar kvar.
Den silversvarta drar till Arvidsjaur och Creme ds hanen till Umeå. Så nu ska ja fixa mig å pallra min lata röv bort till coop för att köpa spån.. '-.-






Maddes student <3

Ja gårdagen började väl med att ja gick till skolan i en timme för att få reda på betygen, såg rätt ok ut inga IG'n iaf, men det är svårt att få bra betyg när man är ny i Kunskap, eftersom dom har ett speciellt system där å dom vet inte vad jag gjort i tidigare skolan osv..

Sen åkte jag hem iaf, åkte till sala, sen till Ösby väntade ut Madde, jag fick leka fotograf haha ;-)
Så åkte dom iväg på flaken som ja hann fota lite. Haha men när jag fotar ett annat flak så helt plötsligt hör jag en kille på flaket ropa " KOLLA DET ÄR MADDES LILLASYSTER !!! FYFAN VAD COOLT !!!" haha..
Sen åkte vi å köpte glass då hända en till random sak, står i glasskön och nån kille stod brevid å stirrar på mej och säger " är inte du Maddes syster" ja bah eh jo... haha visste inte alls vem de va O.o



Utspring :)



Madde när hon fått på sig alla blommor osv, snygg pose btw ;-)



Maddes flak :)




Här var dom som ropade haha, här kan ni se när dom fick syn på mig och pekar xD , det var dom längst fram :)

tog massa fler bilder, men det var massa på maddes kompisar osv så ville inte lägga ut bilder om dom inte skulle tycka det var ok

Bloggar mer sen baii



Grattiiis älskade lilla stora syster ! <3

har vart på student hela dagen, sjukt trött berättar mer imorgon :)



Hann bara ta några snabba ego pics imårrse innan ja sprang till bussen ;)

Torsdags shopping!

ledig idag så var å shoppade! skulle igentligen bara köpa en grejj så mina pengar försvann.. äsch! man lever bara en gång och pengar är till för att spenderas! hehe.. ;)



Min lillebror skulle köpa en plånbok, och fick syn på den där svarta lilla saken, tyckte den var söt så den fick hänga med! kan ha läppstiftet i den ^^ dom delade ut tandkräm också så fick några sånna haha, ska hjälpa mot ilningar tydligen.

 

Blev hårspray,puder och köpte en billig ny hårfärg eftersom den andra inte räckte till mitt hår '-.-



Glömde ta med denna på förra bilden, men eyeliner vilket fall som helst


Söt topp, som ja nog ska ha på mej när Madde tar studenten imorgon! :)



Kunde inte bestämma färg, så blev alla tre hehe :3



Köpte en yoghurt glass med jordgubbar, den var god ^^



Tips till er med mellan/långt hår..

Jag glömmer ofta, och vet att många andra gör det också. Men till er som färgar håret! och speciellt dom som har mellan/långt hår.. Brukar ni känna när ni färgar håret att färgen preciiis räcker till, eller att ni får fläckar för färgen tog slut? det händer mig ALLTID.
Så mitt tips till er att kolla på denna sida av förpackningen innan ni köper!



Här kan man se hur mycket allting innehåller! för detta glömmer jag ofta! men kan vara bra att tänka på.. :)

Tisdag..

Var på grönan igår därför jag inte bloggade var för trött helt enkelt, men kan berätta mer ikväll! Nu snart ska jag dra iväg till tunnelbanan mot råcksta och förmodligen träffa Jannica å Eline då vi ska till kananbadet, hade ingen lust men jag har inget val... morr



Bildbrist :)

Nya läsare! :D

Blir jätte glad när jag ser att massa nya läsare kommit hit :D å lämnar lite kommentarer här och där, blir jätte glad verkligen! :D <3



fick bli en sötis bild på en av snöbollarna, haha fortfarande till salu om nån ny läsare skulle vara intrsserad :)

Back home..

Ja som sagt var i kista idag. Oj gud vilket dåligt väder flög ju bort typ! O.o hittade inget kul direkt, köpte underkläder,smink och hårfärg så inget värt å visa tyvärr :) Hittade ju lite annat men hade icke så mkt pengar till de idag :) httade as coola skor.. jätte höga dock!
Nu har jag iallafall bäddat ner mej i min nybäddade säng, räknade kuddarna denna gång haha 10 kuddar var de :) har blivit jätte förkyld också, typ döör här borta, och ja ska jobba imorgon '-.- buhu..





Mitt foto

Vi har ju som sagt ett fotoprojekt i skolan därav bilden i några inlägg ner, det är alltså "original bilden" som ja skulle redigera, blev inte som ja tänkt men hade inte tid att fixa de så som ja ville.


Mot Kista! ..

Ska åka till kista om ett tag men först ska morgonfrillan fixas ! ;) Visar sen om ja köpte nåt!
Och förlåååååååt att jag är så dålig på att svara på kommentarer, men ja svarar när ja kommer hem lovar!



Haha ja som sagt, ska fixa håret ! ^^

RSS 2.0