Så går det när man tar min telefon tjejjor!

 

tjockiiisar.

Sitter och tjockar oss med äppelkaka och bullar och inväntar matten. Nu har jag ont i magen. :(
 
 

Favoriter

Haha åh! Älskade clutchen, coolt med döskallar ! Och skorna skulle man inte tacka nej till..

Den här dagen sög..

..Och det kommer nog hela veckan göra. Ser fram emot helgen iaf. Ska nog åka å shoppa presenter imorgon.
 

Irriterad som f*n

Blir så arg! Hatar när folk hör av sig för att köpa en hamster, och sen dyker dom inte upp!? Vilka människor det finns alltså.. andra gången denna vecka.

Askar

Ja här kommer en bild på lite askar som jag gjort, tanken är att man ska få en handgjord ask till varje smycke man beställer :)
 
Har vissa smyckes modeller som jag inte arbetat med så mycket ännu. Men dom kommer att passa till..
 
T.e.x
Parsmycken ( 2 brickor med valfria namn)
Dop (Liten bricka med namn och pärla)
Eller varför inte bara som en personlig present till någon man tycker om ? :)
 
Man kan även höra av sig för ett "special designat" smycke, så kan man välja lite själv hur man vill att det ska se ut t.e.x hur många tags (brickor), storlek, kedja m.m :)
Det materialet kommer även att vara i stainless steel vilket är bra (Y)
 
 
 

"Pysselprojekt"

 
Ja som vissa redan vet så håller jag ju på med detta pysselprojektet (vet inte vad jag ska kalla det än så länge) Har ju skrivit lite om det i bloggen redan men men. Ja under ca 2 år så har jag gjort lite handgjorda smycken där man kan skriva en valfri text. Senaste 1.5 åren har jag bestämt att inkomsten från smyckena ska gå till barncancer fonden. Men eftersom jag bara gjort lite smycken då och då så har jag inte kommit så långt med det, och oftast får jag lägga ut mer pengar själv än vad jag säljer för.
Så med detta "Pysselprojekt" så ska jag fixa en hemsida där man kan beställa ifrån. Har också försökt hitta bättre material som INTE går sönder eftersom att det har hänt ibland också. Men tanken är att jag ska kunna sälja smycken för ett rimligt pris med en handgjord ask som smycket kommer i :) En del av inkomsten av smyckena kommer att gå till materialkostnad och resten går till barncancer fonden! Jag gör alltså inga smycken och säljer för att jag ska tjäna på det.
Har gått igenom arkivet så här kommer en del smycken som jag gjort under dom här åren, alla har inte haft jätte bra kvalite men nu har jag hittat bättre material :D och jag hoppas att jag fått igång hemsidan vid jul nångång :)
 
 
Alla bilder är inte jätte bra, men det är gamla bilder så har använt mobilkamera osv :)
Kan visa en bild på lite askar i ett inlägg över

Börja blogga..

 
Ja jag ska väl försöka börja blogga igen då haha! man kan ju hoppas att jag håller det den här gången..
Två av mina bebisar flyttade igår, så nu är det endast två stycken kvar. Inte så många som läser min blogg haha men lägger upp två bilder på dom som finns kvar ifall att nån skulle va intresserad ! :)
 
 Skulle gärna vilja behålla båda två, men pga deras färg passar det endast till sällskap :/

VILL INTE..

Usch skoljogg imorgon.. Ska jogga två kilometer :( får ju iof gå hem sen but still...
 
Haha ja och Madde at the frisörsalong i skolan :*

Seg dag..

Usch vilken seg dag! Skolfoto halv 4 fast vi slutar skolan 3 '-.- sen hade vi svenska i 3 TIMMAR!! Med en efterbliven vikarie..


Hej suddig bild med oplattat hår.

Just so you know..

Så har jag skaffat iphone! för min htc la sig i graven. Har inga nummer så ni behöver ju inte ta illa upp om jag svarar på mess med ett Vem? :)

Dog.

åh.. tyckte denna jacka var jätte fin! Synd bara att den kostar mer än vad jag har lust att betala...

Lördag.

Var med kusin en stund inne i stan, gick först in på panduro för ja skulle handla lite grejjer så ja kan börja med "pysselprojektet" kan berätta mer om det senare :)
Kollade runt ett tag sen åkte vi hem till mig så ja kunde färga Jannicas utväxt ^^

Florist

Lite bilder på saker som ja jobbat med på sistone. Det här är bara en liten del. Har resten av bilderna på skoldatan osv :)




Tänkte börja blogga igen! typ..

Ah som rubriken lyder tänkte ja börja blogga igen mer eller mindre. Ska lägga upp lite bilder senare idag på vad som hänt på senaste osv ! :)
 
Mina bebbar som börjar bli stora nu ^^

RSS 2.0