del 2

visar resten av sakerna ja köpte nu :)
Ursäkta dåliga bilder men ja tar ju med mobilkameran ^^,



Skinnjacka :)






två likadana tröjor i olika färger :)


Sen så köpte jag tre st leggins men de orkade jag inte ta kort på

Hemma

Nu e jag hemma igen:) tänkte visa er allting som jag har köpt men jag visar kläderna i ett annat inlägg för annars blire de så mycket bilder osv, men tänkte iaf visa smyckena jag köpte.
Köpte en ring och ett armband :)



Dubbelring med ett svärd :)



Armband ^^,

Inte hemma

Är i stockholm hos kusin Jannica ! :D Bloggar mer när ja kommer hem imårrn



Mellandags rean...

Japp, idag var jag i västerås med mamma,mormor,madde, alla hittade något eller ja massor, på rean. Alla förutom jag, Hah fick inte med mig ett skit hem faktiskt. Allt som jag ville ha var i fel storlek eller så var de slut.
Aja var inte där så länge men det var lagom :)
Nu ska ja gå å fixa mig för ja ska till älskling senare :)
Baiii ♥



vad ja fick :)

Jahapp igår fick jag ganska mycket ändå, även fast jag bara önskat mig pengar typ :) så ja e ganska nöjd ^^,

* Trisslott
* 1400 kr
* presentkort på gina 500
* presentkort på hm 100
* presentkort bio 110
* presentkort frisör 1000




måste verkligen tvätta spegeln xD

tänkte..

Tänkte visa några julklappar jag gjorde till Farmor,Mamma och Mormor. Tog med mobilkamera så dom vart inte så bra, men Madde ska skicka dom bilderna vi tog med hennes kamera senare. Men nöjj er med dom här bilderna så länge :)



hjärtan med olika pärlor :)

.

Har inte hunnit blogga nu på senaste för jag känner att jag inte haft tid eftersom det vart jul osv, å sen har jag haft massa släkt här så det har varit riktigt trångt här dom senaste dagarna. Men nu e jag tbx ! :)





Haha smutsig spegel x) togs igår ^^

Gäsp...

usch ja :) sitter typ å kollar på tv och har skit tråkigt, kollade på A shot at love nyss meeen de tog ju precis slut:P Haha känns som om ja måste blogga hela tiden bara för att pojkvänn får tråkigt annars hihi :)
funderar på att gå å lägga mig men vet nt om ja orkar de ;P




Jag Älskar Dig Rasmus <3 

hmm

Jaa alltså det vart ju inte så mycket bilder :P men några hyffsade bilder blev de väl.. Har bara ändrat ljuset osv på bilderna så sååå mycket redigerade är dom inte :) men gjorde om dom i svartvitt för de e ju snyggast :) haha gör ju typ konstiga miner ? xD





blää :)

Alltså usch vad det är kallt ute ! :( Fryser ju fan ihjäl, skulle ut och fota med Madde fast vi var bara ute i en kvart för att de vart för kallt, men några bilder blev det iaf :) som ni kanske får se sen..
blää borde igentligen städa färdigt, "julstädning" typ, ganska onödigt tycker jag, men de kan ju vara trevligt med lite städat ibland med.
Tog en bild innan jag gick ut idag, jätte suddigt men lev med det :)



usch hatar min kamera på mobilen, det blir inge bra :)

"Kära äckliga fjortisar, kan ni sluta lämna era äckliga hårstrån här tack"

Har tänkt på en sak,
Att när jag å Krisse hade våran så kallad "fjortis period" Amanda var ju såklart också med, fast hon var inte så mycket fjortis haha hon klagade mest på oss tror jag :) amen iaf så var de mycket roligare haha:P även fast vi kanske är liite fjortisar fortfarande så äre inte lika mycket längre, vilket kan vara bra också iförsig. Som förut så stod vi på toaletten varje rast i skolan och plattade håret och tupperade det så mycket att det var svårt att se över det hah :P och folk klagade t.o.m i klassrummet att vi hade för stort hår så dom inte såg vad som stod på tavlan höhö. På "våran" toalett som var en handikappstoalett haha hittade vi en lapp en gång där de var några som hade skrivit att vi typ skulle sluta lämna våra hårstrån på toan hah, för man fäller ju lite hår när man borstar det. det stog ungefär såhär "Kära äckliga fjortisar, kan ni sluta lämna era äckliga hårstrån här tack" Haha det var roligt iaf,kommer också ihåg när vi gick runt å tjatade om Witamin Well hela tin också, tss hade massa flaskor överallt, och dom smakade ju fan ingenting heller, typ som svag saft :P förutom (vissa)
Men det hände mycket mera och det var lättare att skriva roligare saker på bloggen.
Saknar de lite ♥
Om man bortser att det var den värsta och jobbigaste vintern i mitt liv :)

här kommer lite bilder från i vintras ♥





När jag fyllde 14 x)

Orkade inte leta efter flera bilder men men, de syns ju liiite eller hur.. ? x)

Dagens klädsel

Detta hade jag på mig idag, om det var intressant ;P tar bilderna oftast i svartvit för de blir finast så :)


Jullov

Jaa, Idag fick vi jullov ! :D fan så skönt :)
iaf dagen började väl typ som vanligt började kvart i 9 blabla... under dagen hade vi typ musiktävling fast vi vann inte haha. Sen hade vi julklappsbyte typ, ah hoppas alla förstår vad ja menar. Man ska typ köpa en present för max 20 kr så ska man byta med varann :) ja fick ett paket med kexchoklad ^^, haha fast de var vissa andra som fick typ tandborste å tandkräm, tops, och en sån här toaspray aktig sak :p Haha tycker ju lite synd om dom men... ^^,
Sen när vi slutat skulle ja å Rasmus ti västerås ! :) fast bussen var typ sen och det var as kallt :O så jag sa ti Rasmus ring mig när du ser bussen komma, så sätter jag mig inne på sjukan så länge. För vi hade typ ringt den här tanten på UL och hon sa att den skulle komma om en kvart. Sen när jag sitter där inne så ska ja ta på mig tjockare strumpor, åså springer Anders och säger att bussen är där nere haha ja bah börjar springa med bara en sko på foten och den andra håller Anders i. Busschaffisen var inte så glad på mig tror jag haha :) han hade tydligen skällt lite på Rasmus heh..
ajah vi var inte så länge i västerås, men Rasmus köpte en julklapp ti mig ! :) jag fick en röd jetset klocka ^^, Som e aaas fiiin <3
så nu har vi typ likadana fast hans e grön å inte har stenar på sig :)




våra klockor :)


Hmm...

Okej nu SKA jag försöka börja blogga igen haha :) nu äre ju lov så då kanske de blir lite lättare.
Ajah ska försöka iaf... x)

Juste

Rasmus fick ju sin julklapp i veckan :) ja vet lite tidigt kanske men ändå, han fick iaf en jetset klocka som var grön :) och vi kapade den idag i västerås för den var lite stor ^^.


Västerås..

Yey idag var ja i vääästerås med Rasmus :)
hittade inte så mycket med iaf ett halsband som var as ballt :p
Katie kom senare också, och hon är inte fullt normal men ack ack ack så synd :)
vi skulle träffa NiiNööör men han drog :) Och Rasmus tog hål i örat med ett örhänge? O.o 
Ja menar varför inte med en nål?:S 



Mitt halsband :)



Rasmus ringar :)

RSS 2.0