Ledsen.

ledsen att jag inte bloggat nånting, jobbig vecka! var iaf igår i Barkarby med Sanne på bilträffen, barkarby är igentligen hur nära som helst, men att åka kommunalt är fan inte kul. Åkte hemifrån vid halv 9, mötte upp sanne i Blackeberg sen åkte vi till Barkarby och gick från stationen till Ikea ådedär, mötte upp mitt ♥ där blev så glad eftersom det var så länge sen. Jag å Sanne gick runt ett tag sen så åkte vi hem, kom väl hem vid 1, sen så sov hon här :)

Sen idag så åkte jag iväg till city eftersom ja skulle köpa en grejj som ja vela ha jätte länge men inte haft tid att åka å köpa, MEN ICKE då är den slut! får kolla i kista i veckan om jag hinner. morr... Åkte sen till vällingby och kolla runt hittade lite saker men hade ingen ork att gå å prova osv, satt de får bli en annan dag.



Bild från i somras när jag var med Issa på power meet :)

Fallin so hard so fast this time..What did I say? What did you do? How did I fall in love with you..


"..and the soul afraid of dying that never learns to live"

Sjukt seg dag, "första" skoldagen på länge,icke kul om man säger så, slutade ju kvart över 3 idag också alltså senare än vanligt, och det var BARA jag kvar O.o aja åkte sen hem å fixa lite sen följde ja med Jannica till city då hon skulle köpa en parfym på Hollister, sen avslutades det med fetaste käket på Max, illamående kan man ju säga.. ;)
Ska snart sova också, kommer drömma mardrömmar om ute idrotten vi ska ha imorgon...



Hahaha typ lite såhär jag känner mej !

Ingen i hela världen gör mig mer besviken än vad du gör.

Hmm funderar på om ja ska gå iväg till solariumet en sväng senare.. Det är ju ändå inte så långt fast den där läskiga gubben måste ja ju gå förbi iof.. Asså de e typ en kille typ mellan 30-40 som står å säljer grönsaker eller nåt mitt på torget i Hässelby gård, och VARJE gång jag går förbi så stirrar han på mig, nej det är verkligen obehagligt. Känns ju inte bättre för att han har en vit skåpbil heller. O.o Ajah får väl springa förbi han å ha sprayen i högsta hugg ;) Ajah får väl se hur det blir med det, kanske ber Jannica följa med, tycker inte om att gå in dit ensam :)



Sjuk

Har inte bloggat dom senaste dagarna för jag har känt att jag inte orkat eftersom jag är sjuk fortfarande, men jag gick till skolan i onsdags bara för att ha hkk eftersom det var "sista" chansen, vi gjorde Thaikyckling och nån vanilj (eller nåt) pannacotta (stavning?) med hallonsås. Eftersom ja inte kände någon smak så kan jag inte säga om det var gott eller inte x) men thaikycklingen var så j*vla stark! Vi hade lixom Sambal oelek och nån röd pasta curry eller vad den hette, det gick knappt å äta ! haha..

Sen torsdag så vare nationella i engelska, och det gick SÄMST! hade jätte svårt å koncentrera mig eftersom ja bara satt å snora å hosta hela tiden '-.- stannade inte till hörförståelsen så får väl göra den nån annan gång..

Bebis

Dom har öppnat ögonen idag så passade på att fota dom :)









Plugga?

Asså gud ja orkar inte plugga! Jag måste ju.. Men ja orkar fan inte x) Känns som att man har hela dan på sig att göra "måsten" men ja vaknar ju typ 10 å sen så bara försvinner hela dagen känns det som? Men i skolan är det inte så nej nej. Ska nog gå å fixa nån lunch nu eller nån bulle eller så, sen får vi se om ja städar eller pluggar eller ligger i sängen x)



Jag tror jag hittat det bästa stället i mitt hus att ta kort ifrån

Things to do..

Godmorgon! Stannade hemma idag med eftersom ja fortfarande är sjuk åså.. Vet inte riktigt vad man kan blogga om då har väl inte så mycket att skriva :)
Men jag gjorde iaf en To do list.. Så när ja har gjort det på listan kan ja pricka av de :) vilket kan vara bra för mig eftersom ja alltid fokuserar på annat å gör de jag inte ska!


Inte jättesnyggt dock, but i don't caaaaaaare


Natti

Nu ska ja gå å värma lite broccoli till mina hamtaroo's sen blire å sova :)
Sweet dreams peep's

Hårfärg!

Stannade hemma idag eftersom jag är sjuk. Gud jag är SÅÅÅHÄÄÄR glad att jag fått ur ALLA mina löshårs slingor nu så ja kan färga håret igen hihi, så de gjorde jag igår, lite flammigt åsådär men duger så länge!




Ber om ursäkt  att min bh syns lite, men who cares

Shock..

Köpte alltså detta från shock, men det var väl rätt uppenbart :)



Båda burkarna e röda, blv väl nå skumt ljus bah

Till alla kära ni...

Till er som sagt att jag suger på tyska...
Jag fick fan MVG två gånger utan fusk! Mohah, nej men typ blivit bra på dom ämnen ja sög i, å dålig på de som ja var bra i O.o Weird...  Dags å skriva religonen då, där gick de ju inte så bra då kanske..


Hej gammal bild

Söndag.

Fyfan har hållt på hela dan med mitt j*vla hår, kammat å fått ur lite mer lim. Färgat håret med färgen från helvetet. Asså sååå dryg färg det kommer ÖVERALLT! typ stått å skubbat golvet i en halvtimme '-.- Så ´trött också.. gick å la mig typ 5 imårrse x)
Ni får se håret sen :)

Shock.

Blev inget bloggande torsdag/fredag eftersom jag hade feber.
Men nu så sjuk som jag är ska jag åka iväg till Shock eftersom dom inte har öppet imorgon '-.-




Sjuk & ofixad men orka bry sig jag e sjuk OK!

Bebisar!


Tisdag.

Tog ut mitt löshår i lördagskväll (själv..) Vilket slutade med att jag har keratinvax i HELA håret, inte snyggt. Kan inte ens ha det utsläppt '-.- så försökt få ut det lördags/hela söndag/måndag och ska sitta idag å få ut vax helvetet! För jag ska färga håret innan mitt lov tagit slut så deså, Ni får se sen efter jag har färgat vilken färg de blir :)



^- igår när jag försökte ta ut vax, har fått ut alla slingor iaf ! Haha fett tjockis man ser ut!

Måndag- Första dan på lovet !

Drog med Katie till Kista, hittade lite små prylar. Skulle köpa en foundation också men dom hade icke den!



Köpte en sån där vanlig krummeluur
Och ett vanligt linne


Vad jag har gjort medans jag varit borta.



-Vart med kusinvitamiiin



- Ätit på tacobar (kommer nog ta tid innan ja e sugen på de igen..)



- Tapetserat/möblerat i mitt rum. ( Snygg tapet dom hade innan viiisst?)



-Mina bebisar har fått bebisar! Ser ut som 4 offwhite och 1 silvergrå med eller utan DS



-  Jag har köpt en mysig tröja!



- Stekts i en sånhäär

Har vart i Enköping också å sen träffat lite vänner ååsåååådääär. Har ju inte bilder på ALLT heller.

RSS 2.0