fotoprojekt..


Bebisen.. <3

Kommer bli sorgligt imorgon då en av mina hampisar kommer flytta ! Lite jobbigt att man hinner fästa sig så mycket, men hon kommer säkert få de jätte bra hos någon annan ! :)
Funderar på att ta en till kull i höst
Haha Sandra goes crazy hamsterlady..



Denna lilla tjej som flyttar imorgon :)



Mår inte bra..

Usch mår jätte dåligt idag! ingen rolig dag igår heller för den delen.. Så stannar hemma idag.
Men ja såg att ja fått lite kommentarer, så ja svarar på dom sen när jag är lite piggare :D

Får bli en tråkig webbkamera bild som ja to nyss...
Posar'n eller haha

 


Mot Thorildsplan!

Som rubriken lyder mot thorildsplan och jobba! hörs imorgon, jobbar sent :)



Gammal bild :)

Hardwork..

Ja kan inte hålla mej längre haha! Det som hände igår var iaf att jag hade min första arbetsdag, jag har alltså fått ett deltidsjobb! :) Så kommer att jobba lite olika tider i veckan, får i stort sätt välja lite vilka dagar som passar :) Nu ska jag iallafall sova! för imorgon har jag orientering i skolan sen drar ja hem å vilar nån timme sen blire att åka iväg å jobba! Kanske bloggar imorgon om ja hinner, jobbar till 21:00 :)





Det gick bra! tror jag..

Det gick bra igår, eller ja helt okej iaf! man vänjde sig efter ett tag :) och grattis till Loreen som vann! måste ju nästan gå när eurovision hålls här nästa år :)
Nu ska ja fortsätta städa mitt rum, och packa upp kartonger!




Driv bild ;)

NERVÖS!

Åh jag börjar bli lite nervös! Imorgon börjar allvaret så att säga.. haha dramatiskt. Haha nej men de som ja inte tänkte berätta ääään på ett tag, hoppas det går bra iaf! bara ja inte blir hungrig mitt i ? O.o kommer ju ta 2 timmar ungefär, och sen om de finns plats kanske några timmar till... får sparka mej själv lycka till !
 



OM jag har lust att gå på balen..

Har sagt tidigare att jag inte har lust att gå på balen.. men funderar lite på det ändå, känns som att balerna i stockholm är heeeeelt annorlunda från i enköping :-S ajah.. kollat lite på två klänningar som finns i flera färger, men funderar på om dom är lite för "over the top"..?
vilken tycker ni`?
Klänningen på dom första bilderna eller den under? och vilken färg ? :)





Haha fult att ena bilden inte hade något huvud xD haha ajah

I suck at this

Haha vet att ja e så gryymt dåliig på detta! haha men händer ju inte direkt nå kul, var å solade idag med Jannica :) blev stekt, och ja solade med strumpor så fick värsta heta kanten ;)



Godnatt ..

Nu tänker jag sova! Orkar inte skola imorgon.. men tur att vi börjar 9 i vilket fall och slutar 2, låång dag idag! har fotat mycket idag, så lär väl komma upp liknande bilder ett  tag framöver eftersom ja inte alltid har tid att ta nya :)
Natti!


SÅÅÅHÄÄR glad!

Åh jag är så glad! har hänt värsta feeeta grejjen, som kommer underlätta mitt liv otroligt! Haha men ni får icke veta :) Känns otroligt bra detta också, fint väder snart sommarlov! ska försöka blogga lite mera nu får vi hoppas :)


6 månader.

Exakt ett halvår sen som jag började prata med denna underbara person, dom 6 bästa månaderna i mitt liv.
Att ha dig vid min sida gör mig lycklig, att veta att du alltid finns där för mig oavsett om det är mitt i natten eller om jag bara vill prata, någon som jag kan ringa till när jag behöver. Du betyder så oerhört mycket för mig och det hoppas jag att du vet om.
Jag har aldrig träffat någon som förstår mig så bra som du gör och det har hjälpt mig så otroligt mycket, eftersom att du vet om att mitt liv inte alltid är så lätt att leva.
Jag är så glad över att du finns och hur det än blir så hoppas jag att du stannar vid min sida.
Min Himmel
  ♥

 


JB

Var på en prova på dag idag på John bauer gymnasiumet, som ja ska börja på i höst :) det var jätte kul! och alla var jätte trevliga :) Fick testa att skapa lite med blommor och så och göra en dekoration, och sååhääär blev mitt resultat :)



duger det eller?

Inget att skriva om..

Ja som rubriken lyder har jag INGENTING att skriva om, känns som att allt går åt helvete nu förtin, känner mig så oinspirerad, var iaf i enköping på tivoli i helgen, kul och träffa kompisar åså, mindre kul å förlora pengar '-.- och kallt var de också. Ska nog färga håret imorgon också, får se vad de blir för färg !



har inga bilder heller, så blir gamla..

Valborg osv.

valborg tillbringades i sala med Issa skojjigt skojjigt :) innan så han jag träffa söt en stund :) Såg även min syster där i enköping också haha.. Tog inga bilder eller så, och jag orkar inte skriva ett långt inlägg om vad jag gjort osv, ska sova snart satt :)

tog lite söta bilder på bebisarna idag också när ja kom hem :)








RSS 2.0